Porter og gjerder

Produktene og tjenestene til Nittedal Service AS er ikke bare designet for private brukere, men også for næringslivet . Når man leter etter et pålitelig gjerde eller en port som er enkel å kontrollere og har høy kvalitet, kan kundene kontakte våre eksperter, som alltid er klare til å levere standard- eller spesialdesignede produkter som oppfyller kundens forventninger. Lang erfaring gir utvikleren mulighet til å tilby de beste løsningene og implementere dem i prosjektet. Vi streber alltid etter å oppnå de beste resultatene med hjelp av profesjonell utvikling ledet av spesielle og lovende ideer. Høyest kvalitet, holdbarhet, estetikk, pålitelighet, attraksjon og preferanser for resultater, priskompatibilitet – disse grunnleggende kravene er en forutsetning når vi setter sammen og selger gjerder og porter.

Smedhåndverk – arbeid som krever det ypperste håndverk, fantasi og oppfinnsomhet. Derfor vil hvert eneste smijernsprodukt alltid være unikt, eksklusivt og enestående – fra en smeds erfarne hånd, kjærtegnet og polert.

Smedens arbeid har lang tradisjon og opplever nå en renessanse. Dekorasjon av boliginteriører og -eksteriører med smidde detaljer har blitt svært populært.

Vårt mål er å kombinere gamle tradisjoner med moderne teknologi for å oppfylle kundens ønsker. Vi starter med et solid metallstykke og produserer smågjerder rundt blomsterbed, takdetaljer, griller og til og med automatiserte porter med høy kvalitet. Våre smeder har mange års erfaring i å lage de fineste smidde produktene og kan oppfylle selv de mest sofistikerte kundeønskene. Produktene behandles med en spesiell beleggteknologi, og derfor har våre smidde produkter ikke bare god kvalitet, men er også sterke og holdbare.